Alif Satar rasa macam mimpi jadi nyata – ‘Selalu tengok di YouTube, kali ini tengok live…’

Posted by

Alif Satar rasa macam mimpi jadi nyata – ‘Selalu tengok di YouTube, kali ini tengok live…’ | BAGI Alif Satar, dapat melihat dan mendengar ceramah secara langsung merupakan satu impian yang menjadi kenyataan.

“Alhamdulillah, rasa macam dream come true juga.Selalu sebelum tidur mesti tengok ceramah kat YouTube saja.

“Kali ini tengok live dikelilingi dengan orang yang sama-sama nak belajar dan dengar peringatan,” tulis Alif pada satu entri di Instagramnya pada Selasa.

Alif Satar rasa macam mimpi jadi nyata - 'Selalu tengok di YouTube, kali ini tengok live...'

Menurut Alif, selepas mendengar ceramah jiwanya menjadi berkobar-kobar

alhamdulillah.. rasa macam dream come true juga. selalu sebelum tidur, mesti tengok ceramah kat youtube saja.. kali ni tengok live dikelilingi dengan orang yang sama-sama nak belajar dan dengar peringatan.. padahal harini hari bekerja, PENUH masjid wilayah!??? lepas dengar ceramah rasa berkobar-kobar jiwa ni beb, semangat pasal apa aku sendiri tak tahu, but it feels good.. hope i can find and maintain this balance,insyaAllah???.Terima kasih @ustadzabdulsomad atas peringatan dan ceramah harini, dan terima kasih juga pada warga masjid wilayah KL kerana menganjurkan majlis ini dengan penuh jayanya. p/s esok nak gerak ke Sheffield for @next__19 with the band for our UK show. can’t wait!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *